Om

Hejsa..

Jeg hedder Thomas Jensen og det er mig der kører denne hjemmeside. 🙂

Jeg er en passioneret madelsker og ivrig skribent på min blog. Jeg er vokset op i en familie, hvor madlavning og god mad altid har været en vigtig del af hverdagen.

Allerede som barn var jeg fascineret af duftene og smagene fra køkkenet, og jeg brugte ofte min fritid på at hjælpe til i køkkenet og eksperimentere med forskellige ingredienser og opskrifter.

Efter at have afsluttet min uddannelse begyndte jeg at arbejde som kok på en række restauranter, hvor jeg udviklede min kulinariske ekspertise og lærte at mestre en lang række forskellige teknikker og stilarter inden for madlavning. Min passion for mad førte mig senere til at begynde at skrive om mad og opskrifter på min blog, hvor jeg i dag deler min viden og erfaring med mine læsere.

Jeg er kendt for min evne til at formidle min viden og entusiasme for madlavning til andre, og mine artikler og opskrifter er altid fyldt med nyttige tips og tricks til både begyndere og mere erfarne kokke. Jeg er også kendt for min kærlighed til rustikke retter, der passer perfekt til madlavning i stegeso, og jeg er altid på udkig efter nye og spændende ingredienser og smagskombinationer, som jeg kan dele med mine læsere.

Jeg elsker mad – der smager og er fuld af kraft og saft. Da jeg ikke kunne finde opskrifter til min stegeso, samlet et sted på nettet, ja så tænkte jeg – så må jeg jo selv samle opskrifter og informationer sammen.

Håber du kan bruge siden til noget – hvis du kan vil et ‘like’ eller +1 være et dejligt skulder klap at få.

mvh. Thomas

p.s. Du kan kontakte mig her

Om forfatteren

Thomas er en passioneret madelsker og erfaren skribent. Han er kendt for sin ekspertise i rustikke retter og deler gerne tips og tricks til madlavning i stegeso. Thomas' artikler er altid fyldt med entusiasme og nyttige opskrifter.