Rømertopf kogebog – Mine yndlingsopskrifter

Rømertopf kogebog

Titel: Römertopf – Mine yndlingsopskrifter

Forfatter: Römertopf Keramik GmbH

 

Da jeg pakkede denne kogebog ud, må jeg indrømme at jeg blev skuffet. Der er ikke så meget bog over den, det er nærmer et hæfte. Hvis man som jeg, elsker fornemmelsen af den fysiske bog, så bliver man skuffet. Det er synd og skam at Rømertopf ikke er gået helhjertet ind i fremstillingen af denne kogebog.

Den står ikke mål med det lækre mad der kommer ud af Rømertopfen. Når det så er sagt, så indholder denne Rømertopf kogebog i alt 65 sider. Du ledes igennem, hvordan du anvender din Rømertopf stegeso korrekt, herunder opvarmning, rengøring og opbevaring.

Der er pakket mere end 80 forskellige opskrifter ind på de 65 sider – heraf flere med varianter. De fleste af opskrifterne er også illustreret med flotte billeder af retterne, om end billederne er lidt små.

Rømertopf kogebogens helt store styrke ligger selvfølgelig i opskrifterne. De mange opskrifter spænder virkelig bredt. Fra Rusland, Indien, Afrika, Grækenland og rigtig mange lande fra det europæiske kontinent er opskrifterne indsamlet. Hvem har ikke lyst til at lave Præstefruens kalvesteg eller Krybskyttens vildsvinesteg i sin stegeso?

Hvis man ved, hvor lækker, mørt kød bliver i en Römertopf, så kan mundvandet godt begynde at løbe, når man bladre igennem de forskellige opskrifter . Der er virkelig meget inspiration at hente i denne kogebog. Der er masser af muligheder for selv at eksperimenterer eller varierer opskrifterne. Nogle af opskrifterne i kogebogen lægger endda selv op til varianter.

Kan denne Römertopf kogebog anbefales? Ja, det kan den godt. Selv om den “bog” mæssige kvalitet halter, så er der så mange opskrifter i at den faktisk er billig. Man betaler ca. 1 kr per opskrift, hvilket må siges at være billigt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (77 bedømmelser)

Om forfatteren

Thomas er en passioneret madelsker og erfaren skribent. Han er kendt for sin ekspertise i rustikke retter og deler gerne tips og tricks til madlavning i stegeso. Thomas' artikler er altid fyldt med entusiasme og nyttige opskrifter.

Skriv en kommentar