Kogebøger

Er du på jagt efter en kogebog til din nye stegeso, så læse med på siden her. Der findes i dag, ikke mange kogebøger til stegeso, desværre, men jeg finder dem anmelder jeg selvfølgelig. Kender du en kogebog der endnu ikke er anmeldt her på siden, så send mig lige en besked. Også gerne selv om kogebogen skulle være på engelsk. Bare brug kontakt formularen.

Jeg vil løbende anmelde alle de kogebøger til madlavning med stegeso, jeg kan finde. Rigtig god fornøjelse, med at finde din næste stegeso kogebog. Den første stegeso kogebog, jeg har fået fingere i er den du ser her under. En virkelig inspirerende kogebog der kun er henvendt til folk med stegeso 😉

stegeso-forside-claus-holmLæs mere om Claus Holms stegeso kogebog:

Stegeso! Simre mad i jern og ler.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (135 bedømmelser)

Den næste stegeso kogebog jeg har kigget igennem, er den du ser her under, en stor sælgeret i 2012. De selv samme forfattere har en ny kogebog til stegeso i “ovnen”, den skulle være lige på trapperne.

frem-med-stegesoenLæs mere om Hanne Birgitte og Anders Grøndahl stegeso kogebog:

Frem med stegesoen

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 bedømmelser)

En stegeso kogebog, skrevet af ingen anden end Römertopf Keramik – firmaet bag den kendte Römertopf stegeso i ler. Jeg har læst kogebogen igennem fra ende til anden. Det kan du læse mere om ved klikke dig vider herunder.

Rømertopf kogebogLæs mere om Römertopf Keramik stegeso kogebog:

Römertopf – mine yndlingsopskrifter

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (76 bedømmelser)

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 bedømmelser)

+