Stegeso! Simremad i jern og ler

Titel: Stegeso! Simremad i jern og ler

Forfatter: Claus Holm

Er du klar til en kogebog, der får tænderne til at løbe i vand og næseborene til at blafre? For det er nemlig lige, hvad du får i Claus Holms kogebog om simremad i cocotte, Römertopf, stegeso, eller hvad du nu foretrækker at kalde det fad med låg, der er så godt at lave langsommelige retter med saft og kraft i.

Bogen indeholder 38 opskrifter og er rigt illustreret med fristende billeder taget af David Bering. Den er opdelt i forskellige råvaretyper – okse, gris, fjerkræ, lam og vegetar – så det er nemt at skabe sig et overblik over, hvad du kan lave af dine forhåndenværende ingredienser.

Mange kender måske Claus Holm fra TV2’s morgensendeflade, hvor han har lavet mad i en årrække. Han har en uhøjtidelig og ligefrem tilgang til sin måde at lave mad på, hvilket han formår at formidle på fineste vis i sin nye kogebog, der hylder de gode råvarer og et overskud af tid. Simremad handler nemlig udelukkende om råvarer og tid. Ikke om samtalekøkkener og polerede overflader.

Billederne til bogen er taget i en gammel, charmerende garage nøje udvalgt til formålet. Som sætter den rustikke – og velsmagende – mad i en ligeledes rustik kontekst. En sand genistreg fra Claus Holm.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (136 bedømmelser)

Om forfatteren

Thomas er en passioneret madelsker og erfaren skribent. Han er kendt for sin ekspertise i rustikke retter og deler gerne tips og tricks til madlavning i stegeso. Thomas' artikler er altid fyldt med entusiasme og nyttige opskrifter.

Skriv en kommentar